​Opsætning af filt og væv

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt eller væv, og leder du i den forbindelse efter et erfarent malerfirma, der kan varetage din opgave? Så er Korff Malerforretning det helt rette sted.

Jeg står klar til at hjælpe dig med opsætning af glasvæv eller filt, og jeg varetager både opgaver for privatpersoner og erhvervskunder i Haderslev, Aabenraa, Kolding og omegn. Jeg kører også gerne ud til kunder i hele Sønderjylland, hvis det er her, der er behov for min ekspertise.

Personlig service med dine behov i fokus

Jeg lægger stor vægt på at tilbyde alle mine kunder en personlig service, hvor de individuelle behov er i fokus. Derfor får alle kunder hos mig tilknyttet en fast kontaktperson, der står fra alt lige fra udarbejdelse af tilbud til aflevering af det færdige resultat. Dermed slipper du for at have kontakt med mange forskellige personer, når du skal have hjælp til opsætning af filt af en professionel maler.

Få et flot og langtidsholdbart resultat

Det er vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse med det arbejde, jeg udfører. Derfor bruger jeg altid den nødvendige tid på at udføre mit arbejde i højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du får et resultat, der både er flot, og som kan holde i mange år. Jeg laver alt indenfor malerfaget og udover at være behjælpelig med opsætning af filt, så foretager jeg også maling af loft, maling af facader og meget mere.

Kontakt mig og få en pris på opsætning af filt

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på opsætning af filt eller væv på væg eller loft, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser på opsætning af glasfilt og -væv, og jeg sørger altid for at komme godt rundt omkring hjørner. Du kan enten kontakte mig via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe til mig på: +45 6139 2445.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft billede(r) *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge mig?

Alsidig og kvalitetsbevidst maler
​til privatpersoner og erhverv

Kvalitet og service

Jeg sørger altid for at lave veludført præcisionsarbejde ved maling af din bolig eller virksomhed.

Alle former for malerarbejde

Jeg har stor ekspertise i at udføre alle former for malerarbejde såsom reparationer og spartling.

Stolt maler med erfaring

Min faglige stolthed er din sikkerhed for, at alt malerarbejde udføres på bedst mulig vis.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din malermester

Kontakt mig gerne for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en maler der kender din opgave. Derpå kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Korff Malerforretning ApS

Dybdalsvej 3, 6500 Vojens

CVR-nummer: 43480901

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 08.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

Telefontider:

Mandag - fredag fra 08.00 - 15.30

Mails vedr. tilbud og opgaver besvares alle dage, mandag til fredag. Lukket lørdag og søndag.​

​© Malerforretning Korff 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.