​Maling af loft udføres med stor erfaring

Er det blevet tid til at få malet dit loft, og er du i den forbindelse på jagt efter en dygtig og erfaren maler, der kan hjælpe dig med arbejdet? 

Så erKorff Malerforretning det helt rette sted. Jeg​ har mange års erfaring inden for maling af loft og andre former for malerarbejde, som jeg varetager for både privatpersoner og forskellige former for erhverv.

Jeg dækker hele Sønderjylland, og jeg varetager særligt mange opgaver for kunder i Haderslev, Kolding og Aabenraa samt andre omkringliggende områder. Skal jeg også komme en tur forbi dig for at male dit loft?

Lad en professionel stå for malerarbejdet

Der er mange, der vælger at give sig i kast med deres malerarbejde selv, men ofte går der ikke ret lang tid, før de fortryder – enten fordi de kan se, at resultatet ikke bliver som ønsket, eller fordi de ikke kan holde til arbejdet – og det gælder i særlig høj grad i forbindelse med maling af loft, som kan være hårdt arbejde for en utrænet, som i øvrigt heller ikke har det rette udstyr - Lige så kan det være udfordrende med opsætning af filt og maling af facader for den selvlærte.

Det kan derfor være en rigtig god idé at vælge at lade en professionel stå for arbejdet fra start af, især når det gælder maling af loft. På den måde kan du sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat. Du kan også være sikker på, at der ikke bliver malet nogen andre steder, end der hvor det er ønsket, fordi jeg sørger for at dække ordentligt af. Derudover kan du også slippe for problemer med ryggen, fordi du har stået i en uvant position og malet.

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på maling af loft

Skal du have malet loftet, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave? Så hører jeg meget gerne fra dig på +45 6139 2445. Jeg tilbyder fordelagtige priser på loftmaling, og jeg sørger for, at du får et flot og tilfredsstillende resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft billede(r) *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge mig?

Alsidig og kvalitetsbevidst maler
​til privatpersoner og erhverv

Kvalitet og service

Jeg sørger altid for at lave veludført præcisionsarbejde ved maling af din bolig eller virksomhed.

Alle former for malerarbejde

Jeg har stor ekspertise i at udføre alle former for malerarbejde såsom reparationer og spartling.

Stolt maler med erfaring

Min faglige stolthed er din sikkerhed for, at alt malerarbejde udføres på bedst mulig vis.

​Få et uforpligtende tilbud
​fra din malermester

Kontakt mig gerne for at høre mere eller for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor du kan få en snak med en maler der kender din opgave. Derpå kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Korff Malerforretning ApS

Dybdalsvej 3, 6500 Vojens

CVR-nummer: 43480901

stjerner-blaa_3

Kontaktinformation

Åbningstider:

Mandag - fredag fra 08.00 - 16.00​​

​Udfyld formularen for et godt tilbud.

Telefontider:

Mandag - fredag fra 08.00 - 15.30

Mails vedr. tilbud og opgaver besvares alle dage, mandag til fredag. Lukket lørdag og søndag.​

​© Malerforretning Korff 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.